Η ώρα είναι:

News


1.5.11

Μηνύματα των κομμάτων .


Στο επίκεντρο των μηνυμάτων της Αντιπολίτευσης για την Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά οι χειρισμοί της κυβέρνησης. «Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους -όπως και όλους...τους Έλληνες- σε βαθιά κατάθλιψη, αβεβαιότητα, ανησυχία. Μέσα σε ενάμιση χρόνο καταβαραθρώθηκε το βιοτικό επίπεδο που εκατομμύρια άνθρωποι είχαν κερδίσει τα τελευταία πολλά χρόνια» τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.Κατηγορεί, παράλληλα, την κυβέρνηση για «αποτυχία πολιτικής» και τονίζει ότι χρειάζεται «επανεκκίνηση στην Παιδεία, την Υγεία, τη Δημόσια Ασφάλεια».
Σε «ταξική αφύπνιση, ενότητα και οργάνωση» καλεί όλους τους εργαζόμενους το ΚΚΕ στο μήνυμά του, τονίζοντας ότι «αυτή την κρίσιμη Πρωτομαγιά είναι επιτακτική ανάγκη να βάλουμε τέλος στις αυταπάτες, στο φόβο και στη μοιρολατρία».
Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά, τις θυσίες, τους αγώνες της παγκόσμιας εργατικής τάξης, στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα αλληλεγγύης στους εργάτες και στις εργάτριες όλου του κόσμου. Δίνοντας υπόσχεση ότι θα συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στη χώρα μας να ηττηθεί η εξουσία των μονοπωλίων, να ανατραπεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα, για το σοσιαλισμό».
ΠΗΓΗ-kalimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΙΡΟΣ