Η ώρα είναι:

News


31.1.10

Συστατικό των μυρωδικών θωρακίζει τον οργανισμό έναντι της λευχαιμίας .

Η κατανάλωση μυρωδικών όπως το σέλινο και ο μαϊντανός που περιέχουν απιγενίνη, ένα φυσικό φλαβονοειδές, μπορεί να βοηθάει στην πρόληψη της εμφάνισης λευχαιμίας, υποστηρίζουν Ολλανδοί επιστήμονες. Δοκιμές που έγιναν έδειξαν ότι η απιγενίνη, ένα συνηθισμένο συστατικό των φρούτων και των λαχανικών, μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη δύο ειδών κυττάρων στη λευχαιμία και να μειώσει τις πιθανότητες επιβίωσής τους, σύμφωνα με τον Δρ Μάικελ Πεπέλενμπος του Πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία. Τα πορίσματα της έρευνας αυτής δείχνουν ότι η απιγενίνη μπορεί να είναι ένα πολλά υποσχόμενο στοιχείο για την πρόληψη της λευχαιμίας, προσθέτει ο ίδιος στο επιστημονικό έντυπο Cell Death and Disease.
ΠΗΓΗ - in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΙΡΟΣ