Η ώρα είναι:

News


20.10.10

Σπιρουλίνα: Το φύκι με τις 100 ουσίες .


H ελικοειδής Σπιρουλίνα είναι μια από τη πιο περίεργη φυτική τροφή που έχει ανακαλυφθεί ποτέ. Δεν είναι θαλάσσια άλγη, αλλά ειδικός φυτικός οργανισμός, που ευδοκιμεί σε πολύ αλκαλικά νερά ( ph value 9-11 ) με ελάχιστη ηλιακή ακτινοβολία στους 40ο C, όπως στις αλμυρές θάλασσες της Αφρικής. Είναι μια δοκιμασμένη τροφή, που ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πηγή πρωτεϊνών και θρεπτικών συστατικών.
Τα "καλά" της Σπιρουλίνας:Ένας σύμμαχος στη μάχη κατά του καρκίνου: αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της ιντερφερόνης γάμμα, τον αριθμό των κυττάρων φονέων του σώματος και την ικανότητα τους να καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα.
Υγείες δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα: κεντρίζει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και έχει αντιοξειδωτική δράση. Η θεραπεία αυτή δουλεύει από μέσα προς τα έξω ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό. Ιδιαίτερα η προ – βιταμίνη Α και η Β καροτίνη ενεργεί θετικά για την καλή κατάσταση του δέρματος.Μια βοηθεια στην υγιεινη μειωση βαρους: απορροφώνται γρήγορα από το σώμα και διασπώνται στην περιοχή της χώνεψης, εξασφαλίζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την ιδανική εκμετάλλευση των θρεπτικών ουσιών τους, ενώ παράλληλα μειώνει την αίσθηση της πείνας.Υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό: είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα τα οποία δεν έχουν κάποια ασθένεια αλλά υποφέρουν από αισθητή αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος.Ενισχύει τη συγκέντρωση, βοηθα στην μείωση του στρες: προλαμβάνει τα συμπτώματα της κόπωσης. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη πριν και μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού και αλκοόλ ( περιορίζει την οξείδωση που προκαλεί το αλκοόλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΙΡΟΣ